11. april 2021
Home Vallensbæk-Ishøj flytter i nye lokaler. PR-foto
Home Vallensbæk-Ishøj flytter i nye lokaler. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomsmægler flytter til bedre beliggenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler flytter til bedre beliggenhed
Opdateret 30. marts 2021 kl. 12:23
Sydkysten - 04. marts 2021 kl. 16:16

Ishøj/Vallensbæk: Nu udlever Home Vallensbæk-Ishøj de samme boligdrømme, som mange af sine kunderne: Drømmen om mere plads, og det man - måske lidt i sjov - kalder de tre vigtigste betingelser for et godt boligsalg: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

De gælder i høj grad også for en ejendomsmæglerbutik, fortæller ejendomsmægler og indehaver Rasmus Mørch, der sammen med sine kolleger glæder sig over at flytte ind i nye lækre lokaler, som de seneste uger har været gennem en større renovering.

Men nu står de klar til at byde kunderne velkommen på Vallensbæk Strandvej 294.

En verden til forskel
- Man kan sige, at vi tager vores egen 'medicin'. Vi hjælper til, når folk vil sælge og købe bolig og flytte til et nyt hjem, men nu er det altså vores tur til at pakke flyttekasserne, for at få et 'hjem' med en bedre beliggenhed, siger Rasmus Mørch, der også står bag Home-butikkerne i Solrød og Greve-Karlslunde.

Selv om der kun er ca. 900 meter og tolv minutters gang fra Home-butikkens tidligere placering og vores nye 'hjem', er der alligevel en verden til forskel fremhæver 36-årige Rasmus Mørch, der selv bor i Karlslunde - lige i smørhullet mellem de tre butikker - med sin kæreste Christina og sønnerne August på fire år og lillebror Cornelius på knap et år.

Han overtog Home Vallensbæk-Ishøj i midten af 2019 og siden er det gået over stok og sten.

- Vi er vokset ekstremt det seneste år, hvor vi har solgt 160 boliger, og udvikling er fortsat i år - i marts har vi solgt intet mindre end 24 boliger, fortæller Rasmus Mørch og uddyber:

- Vi oplever stor vækst i salget ikke mindst i Ishøj, og derfor giver det rigtig god mening, at vi er rykket tættere på Ishøj og nu bor nærmest på grænsen mellem de to kommuner.

Den nye Home-butik er på i altså ca. 100 kvadratmeter større end den gamle.

- Vi får masser af plads både til indbydende, uforstyrrede mødefaciliteter og lys og luft til medarbejderne, så vi kan yde det optimale for vores kunder, fremhæver den lokale Home-mægler.

Det hele selvfølgelig indrettet efter Home-kædens nyeste indretningskoncept med en moderne, enkel indretning i lyse, venlige farver og god plads til at præsentere boligerne til salg både i vinduerne og på store tv-skærme.

Home Vallensbæk-Ishøjs åbningstider, telefonnummer, mail osv. er uændrede efter flytningen.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?