27. september 2021
Egon Olsen & Søn a/s modtog prisen som Årets Tømrer, da smiley-portalen Anmeld-haandvaerker.dk kårede Årets håndværkere ved et awardshow i Cirkusbygningen i København.
Egon Olsen & Søn a/s modtog prisen som Årets Tømrer, da smiley-portalen Anmeld-haandvaerker.dk kårede Årets håndværkere ved et awardshow i Cirkusbygningen i København.
Foto: John Ehbrect
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egon Olsen & Søn er Årets Tømrer 2014

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egon Olsen & Søn er Årets Tømrer 2014
Sydkysten - 11. april 2014 kl. 14:27

Solrød: Med prisen som Årets Tømrer 2014, har Egon OIsen & Søn slået firmaets slogan 'Skidegodt Håndværk!' fast med syvtommer søm. 119 kundeanmeldelser danner sammen med fagjuryens bedømmelse grundlag for kåringen som Årets Tømrer 2014 ved awardshowet Årets Håndværker.

Ud af højtalerne lød Bent Fabricius Bjerres velkendte toner, mens adm. direktør Michael Hoff-Møller i et par sekunder blev siddende på sin stol og tog øjeblikkets klapsalver til sig. Med sin ledelse bag sig gik de tre stolte mænd mod scenen for at modtage prisen og takke deres ansatte, kunder og samarbejdspartnere for den flotte indsats.

- Denne statuette er alles fortjeneste, for en god kundeoplevelse er en proces, der begynder med tilbudsgivning og skal fastholdes frem til opgavens afslutning og alle led skaber slutproduktet. Vi er rigtig stolte af, at vi har 33 svende og 12 lærlinge med en fælles holdning til kvalitet. Vi oplever en form for selvjustits og det er flot, at vi får så høje karakterer med så mange ansatte. Hvis man tænker Anmeld din håndværker ind i sin forretningsstrategi, så minimerer man fejl og mangler, fortæller Michael Hoff-Møller.

Smiley-ordning

Statuetten er en sejr for hele firmaet, der har arbejdet meget målbevidst med smiley-ordningen blandt andet ved at uddele postkort og interne påmindelser om vigtigheden af kundernes feedback. Også blandt diverse samarbejdspartnere har ordningen givet pote og et skulderklap til et firma, som branchen ikke kan komme udenom,

- Jeg nød personligt øjeblikket tirsdag, da de sagde vores navn, og jeg var glad for at prisen blandt andet blev overrakt af Michael H. Nielsen, direktør for Dansk Byggeri. Vi har gensidig respekt for hinandens arbejde, og jeg mærkede et oprigtig håndtryk med varme bag. I virksomheden vil vi fejre vores sejr med en grill-dag efter påske, fortæller han.

Egon Olsen & Søn a/s

Egon Olsen & Søn a/s er grundlagt i 1923 og har i dag 60 medarbejdere (45 i marken og 15 på kontor). Firmaets primære arbejdsområde er forsikringssager på det meste af Sjælland. Herefter boligselskaber og opgaver for private. I 2013 blev virksomheden præmieret som Danmarks bedste private arbejdsplads af 3F samt kåret til supergazelle med tre tidligere statuetter i rygsækken.

Stemmer du til kommunalvalget i år?