17. januar 2019
Der var i kvindens hjem på Olsbækhave i Greve, at overfaldet mod den 43-årige fandt sted natten til fredag den 11. maj. Arkivfoto: Anders Dall
Der var i kvindens hjem på Olsbækhave i Greve, at overfaldet mod den 43-årige fandt sted natten til fredag den 11. maj. Arkivfoto: Anders Dall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterforskning af drabsforsøg fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterforskning af drabsforsøg fortsætter
Sydkysten - 17. maj 2018 kl. 14:28
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sagen om drabsforsøget mod en 43-årig kvinde fra Greve, der skete natten til den 11. maj i kvindens hjem på Olsbækhave, beder politiet fortsat borgerne om hjælp med at finde de beklædningsgenstande, som politiet mener, at gerningsmanden efterfølgende kan have smidt fra sig eller forsøgt at bortskaffe. Der er tale om en mørk jakke, mørke blålige bukser, en sort elefanthue og kondisko.

arrow Læs også: 40-årig drabsmistænkt skal for retten i marts

- Bare lad det ligge og lad os komme og sikre det, lyder opfordringen fra Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet blev alarmeret om overfaldet, efter at det lykkedes den 43-årige kvindens datter, der var til stede i huset, at gå over til en nabo, der så ringede til politiet, forklarer Carsten Andersen.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvor langt politiet er i deres efterforskning af sagen, hvor en 40-årig mand fra Greve i lørdags blev varetægtsfængslet og sigtet for drabsforsøg og vold.

- Jeg kan sige, at efterforskningen fortsætter, og at en 40-årig mand er varetægtsfængslet, ellers har vi ikke nogen kommentarer, siger han.

arrow 40-årig mand sigtet for drabsforsøg er fortsat varetægtsfængslet
23. august 2018 kl. 09:57 Opdateret: kl. 09:57
arrow Varetægtsfængsling forlænges i sag om drabsforsøg mod kvinde
26. juli 2018 kl. 17:00 Opdateret: kl. 17:00
arrow 40-årig mand forbliver varetægtsfængslet i sag om drabsforsøg
06. juni 2018 kl. 14:52 Opdateret: kl. 14:52

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk