20. oktober 2021
FOTO:THOMAS OLSEN 190516POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter vanvidskørsel: Forsøgte proformasalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter vanvidskørsel: Forsøgte proformasalg

Ejeren af bilen erkendte i retten, at han havde omregistreret bilen til en kammerat, efter at han var blevet taget for vanvidskørsel i Vallensbæk

Sydkysten - 13. oktober 2021 kl. 11:36
Af Søren Schaadt Larsen

Den 20-årige vanvidsbilist var tiltalt for at have kørt mindst 101 km/t i et tættere bebygget område i Vallensbæk i juni. Her var han blevet taget af en af politiets fotovogne, men da politiet efterfølgende beslaglagde bilen, hævede den unge mand at bilen ikke længe var hans. Umiddelbart efter at han var blevet blitzet, havde han nemlig omregistreret bilen til en kammerat.

I retten i dag erkendte han, at det var sket i forsøget på at undgå at bilen blev konfiskeret, da han godt vidste, at han havde kørt alt for stærkt. Samtidig erkendte han også, at han fortsat var bilens reelle ejer.

Da dette blev slået fast i retten i dag, blev bilen endeligt konfiskeret.

- Sagen her viser, at kører man vanvidskørsel - så bliver bilen konfiskeret - også selv om vanvidsbilisten forsøger at være kreativ, siger specialanklager Charlotte Møgelhøj.

Ud over konfiskationen blev den 20-årige idømt 20 dages ubetinget fængsel, en bøde og frakendelse af førerretten i 3 ½ år. Han modtog dommen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?