23. maj 2019
Søndag formiddag blev snoren klippet til Niclas Bekker Poulsens kaffebar i Tune Center. Foto: Petter Becker-Jostes
gallery icon

Se billedserie

Søndag formiddag blev snoren klippet til Niclas Bekker Poulsens kaffebar i Tune Center. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmen gik i opfyldelse: Bekkers Kaffebar er åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen gik i opfyldelse: Bekkers Kaffebar er åbnet
Opdateret 27. august 2018 kl. 15:33
Sydkysten - 27. august 2018 kl. 15:30
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Lige nu har jeg det okay med at have satset, men spørg mig en onsdag, hvor der kun har været én kunde, lød det fra en glad Niclas Bekker Poulsen søndag formiddag, da han endelig fandt et kort øjeblik til at svare på Sydkystens spørgsmål.

Kort forinden havde Greves anden viceborgmester været med til at klippe snoren på sin nye kaffebar i Tune Center. Efter at have arbejdet mange år i blandt andet hotelbranchen, arbejdet som salgschef og været faglig sekretær i Metal Øst har han nu udlevet sin gamle drøm om at blive caféejer, og det skulle selvfølgelig være i hjembyen Tune. Her har der længe manglet et sted at mødes, mener både han og de folk, han har snakket med i tidens løb. Det bliver dog ikke kun mad og drikke, man vil kunne få i Bekkers Kaffebar. I løbet af de kommende måneder vil man også kunne komme til foredrag med blandt andet en operasanger og en lokal iværksætter, til oktober lægger en standupkomiker vejen forbi, og hver fredag mellem klokken 16 og 18.30 vil der være livemusik. Torsdag vil der desuden være en form for folkekøkken, hvor man kan få aftensmad til billige penge. I dagtimerne håber han selvfølgelig også at kunne tiltrække særligt en bestemt gruppe:

- Mange snakker om, at dem på barsel ikke har et sted at mødes. Det er ikke uden grund, der er et puslebord ude på toilettet, siger Niclas Bekker Poulsen.

Nogle af møblerne har han købt brugt, andre har han tegnet selv og fået lavet hos en smed. Det bliver også ham selv, der kommer til at stå i kaffebaren, og på travle dage kommer han til at have tilkaldevagter til at hjælpe sig.

- Det bliver hårdt. Hvis ikke bliver jeg skuffet. Tingene kan godt være sjove, selv om det er hårdt, siger den nybagte caféejer, som i øvrigt ikke er bekymret for, hvordan han kommer til at klare jobbet i kaffebaren oven i sit politiske virke. Skal han op på rådhuset til møder, kommer der til at være tilkaldevagter i kaffebaren, hvis møderne altså ikke foregår uden for åbningstiderne.

Bekkers Kaffebar vil holde åbent mandag-onsdag fra 10-18, torsdag-fredag fra 10-20 og lørdag fra 10-16. Uden for åbningstid vil man desuden kunne booke arrangementer.