11. december 2017
Torsdag den 27. april kåres vinderen af Greve Erhvervspris 2016. En af de tre lokale virksomheder, der er med i slutløbet om at vinde Greve Erhvervspris, er PrintWise A/S. Foto: Greve Erhverv
gallery icon

Se billedserie

Torsdag den 27. april kåres vinderen af Greve Erhvervspris 2016. En af de tre lokale virksomheder, der er med i slutløbet om at vinde Greve Erhvervspris, er PrintWise A/S. Foto: Greve Erhverv
Foto: Bjarni B. Jacobsen Fotografi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De nominerede til Greve Erhvervspris er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De nominerede til Greve Erhvervspris er fundet
Sydkysten - 21. april 2017 kl. 06:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år er Tune Brugsforening/Super Brugsen i Tune, Jenners Seaside/Café Jenners og PrintWise A/S nomineret til at vinde Greve Erhvervspris 2016. Som nogen nok vil huske, var forretningsmanden Lars Berg med Jenners Seaside/Café Jenners en af favoritterne til at vinde erhvervsprisen sidste år. Hvem der vinder den eftertragtede pris i år afsløres af Greves borgmester den 27. april 2017 fra klokken 15.00-19.15 på Tune KursusCenter.

De tre nominerede Grevevirksomheder er udvalgt blandt flere interessante lokale virksomheder, som borgere samt den lokale erhvervsforening Greve-Solrød Erhverv har indstillet til Greve Erhvervspris 2016. ErhvervsCentrets bestyrelse har på et bestyrelsesmøde udvalgt Tune Brugsforening/Super Brugsen i Tune, Jenners Seaside/Café Jenners og PrintWise A/S til at dyste om prisen.

- Vi har i år valgt at lade det være op til borgerne at pege på deres favoritter til at vinde Greve Erhvervspris 2016. Og det er der kommet flere rigtig gode bud ud af. Det mest iøjnefaldende ved de tre nominerede virksomheder er, at de hver især er meget forskellige. Men de er alle sunde og nytænkende, og på hver deres måde bidrager de positivt til væksten og lokalsamfundet i Greve Kommune. De er alle gode eksempler på, at vi har et velfungerende og mangfoldigt erhvervsliv med mange stærke, innovative og bundsolide virksomheder, som fortjener en påskønnelse, siger Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

Borgmester Pernille Beckmann, der er formand for Erhvervscentrets bestyrelse, har været med til at vurdere de lokale virksomheder, som borgerne har indstillet som deres favoritter til prisen.

- Vi har flere forslag til en kvalificeret vinder af Greve Erhvervspris. Vi har i bestyrelsen haft en god snak om, i hvilken udstrækning de forskellige virksomheder lever op til vores kriterier. Fælles for de tre udvalgte frontløbere er, at de er i vækst, er en god ambassadør for Greve samt bidrager positivt til Greves erhvervsliv og arbejdsmarked, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Greve Erhvervspris gives til en lokal virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

1. Er i positiv vækst.
2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.

3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.

4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune.

5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.

6. Har visioner og ideer og engagerer sig i det lokale samfund.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk