7. maj 2021
Fra venstre til højre: Said Idrissi, Georg Roldan, Helle M. Olsen, Ali Güvercin, Betty Chatterjee & Elif Goekce.
Fra venstre til højre: Said Idrissi, Georg Roldan, Helle M. Olsen, Ali Güvercin, Betty Chatterjee & Elif Goekce.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De Radikale er klar med kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De Radikale er klar med kandidater
Sydkysten - 19. februar 2021 kl. 11:26

De Radikale i Brøndby, Ishøj og Vallensbæk mødtes virtuelt forleden og valgte spidskandidater og kandidater til kommunalvalget til november.

- Det er en stor glæde at kunne præsentere nogle stærke radikale hold i vores tre kommuner, fortæller Betty Chatterjee, som er formand for De Radikale i Brøndby, Ishøj og Vallensbæk.

De Radikale kandidater er: Brøndby: Spidskandidat Elif Goekce. Said Idrissi.Ishøj: Spidskandidat Ali Guvercin. Helle M. Olesen. Vallensbæk: Spidskandidat Georg Roldan. Betty Chatterjee.

- Der bliver truffet vigtige beslutninger i kommunalbestyrelserne, som har direkte indflydelse på vores alles hverdag. Det er lige fra daginstitutionerne, folkeskolerne, vej og park, erhvervsliv til sundheds- og ældreplejen, siger Betty Chatterjee og fortsætter:

- Kommunalpolitik vedrører os alle. Som radikale tror vi på stærk borgerinddragelse. Men ikke alle er lige klar over, hvordan man som borger kan bliver involveret. Det vil vi godt lave om på. Det er i samtalen, at vi sammen udvikler os og vores samfund. Vi glæder os til at møde borgerne til gode grønne, stærke og frie samtaler.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?