11. maj 2021
PR-foto
PR-foto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Classic Rock Festival og guitar-lir Kulturium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Classic Rock Festival og guitar-lir Kulturium
Sydkysten - 29. april 2021 kl. 12:00

Seks af Danmarks bedste tributebands hylder guitarrocken på den traditionsrige festival 4.-5. juni. Billetsalget er startet.

Den efterhånden traditionsrige Classic Rock Festival 2021 finder i år sted i Kulturium i Ishøj over to aftener med to gange tre af landets i særklasse bedste tributebands.

Festivalen er det årligt tilbagevendende to-dages hyldestshow til nogle af de største rockbands i 1970'erne og 1980'erne - foregår 4. og 5. juni.

- Vi satser på at følge stærkt op på de to første udgaver af Classic Rock Festival, 2018 og 2019, der begge spillede for udsolgte huse. Der har også været enkelte - ligeledes godt besøgte - afliggere af Classic Rock Festival i mindre målestok i Odense og Kalundborg, fortæller arrangør Lars Schmidt.

Classic Rock Festival nummer tre finder sted i 2021 - 4. og 5. juni i spillestedet Kulturium i Ishøj; blot et kvarters tur med S-toget fra København og med toget bogstaveligt talt lige til døren.

Med de nuværende coronaregler vil der rundt regnet kunne være 250 gæster pr. aften i Kulturium.

Der er lagt i ovnen til to aftener med tonsvis af luftguitar-fremkaldende fed guitarlir, fantastiske sange, fabelagtige musikere på et spillested med rigtig gode faciliteter.

SPILLEPLAN:
4. juni:
Motörizer
Scorpions Tribute

Blindstone play Hendrix (headliner)

5. juni:
Deep Purple Jam
Falling Hazard - Thin Lizzy Tribute

Whitesnake Tribute (headliner)
BONUS:

Spar 50% på maden på Café A
Gæster med billet til Kulturium spiser med 50% rabat på Cafe A (placeret i centeret), mod at vise sin billet ved bestilling. Det gælder IKKE drikkevarer.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?