21. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chef på vej til nyt beredskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chef på vej til nyt beredskab
Sydkysten - 10. juni 2019 kl. 16:00
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydkysten: Greve, Ishøj, Vallensbæk og Høje-Taastrup Kommuner er nu i gang med at ansætte den øverste leder for det nye beredskab, som de fire kommuner går sammen om fra årsskiftet.

De fire kommuner valgte inden jul at gå sammen i et nyt beredskab - som endnu ikke har fået noget navn - på grund af store utilfredsheder med Østsjællands Beredskab, som de fire kommuner blev en del af sammen med Roskilde, Solrød, Køge og Stevns i 2015.

Den første opgave som ny beredskabschef bliver at få etableringen af det nye beredskab sikkert i havn, lyder det i stillingsprofilen for jobbet. I jobbet vil "solidt kendskab til det beredskabsfaglige område" være en fordel.

Lønnen i jobbet ligger som udgangspunkt på 740.000 kroner om året inklusive pension, og hertil kan der komme præstationsløn. Stillingen forventes at blive besat i slutningen af denne måned med forventet tiltrædelse den 1. august. Ansøgningsfristen for jobbet var i sidste uge, men det var inden redaktionens deadline ikke muligt at få oplyst antallet af ansøgere.