28. september 2021
Solrød Rundt Løbet blev aflyst sidste år, som så mange andre begivenheder, men der er udsigt til motionsløb i Solrød den 2. oktober i år.Foto: Solrød Center
Solrød Rundt Løbet blev aflyst sidste år, som så mange andre begivenheder, men der er udsigt til motionsløb i Solrød den 2. oktober i år.Foto: Solrød Center
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Centerchef forventer stor opbakning til Solrød Rundt Løbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centerchef forventer stor opbakning til Solrød Rundt Løbet
Sydkysten - 27. juli 2021 kl. 15:15

Arrangørerne bag Solrød Rundt Løbet forventer at se rekordmange borgere i træningstøjet, når unge såvel som ældre løbere begiver sig af sted på de naturskønne ruter den 2. oktober.

Det vakte stor glæde hos arrangørerne af Solrød Rundt Løbet, da regeringen fremlagde den endelige plan for ophævelse af restriktionerne. Det betyder nemlig, at den store, lokale motionsbegivenhed kan finde sted den 2. oktober i helt normale rammer og uden særlige restriktioner.

Den store motionsbegivenhed, som arrangeres af Solrød Center i samarbejde med løbeklubben Solrød Atletik og Motion, tiltrak i 2019 over 300 motionister. I år forventer centerchef Susanne Kaihøj mindst lige så stor opbakning.

- I 2020 måtte vi til stor skuffelse aflyse løbet på grund af corona. Det har betydet, at borgerne på sydkysten i næsten to år har måtte undvære det lokale fællesskab og muligheden for at motionere sammen med andre, fortæller Susanne Kaihøj og fortsætter:

- Derfor tror jeg, at ekstraordinært mange i år har lyst til støtte op om det lokale og mødes til en festlig dag i bevægelsens tegn", tilføjer hun.

Det DGI-certificerede løb byder som altid på gode løberuter igennem Solrøds skønne natur. Rammerne er Solrød Center, som bliver arrangementets centrum med start og målområde med aktiviteter og god plads til alle.

Anderæs og bamseløb
Programmet byder på sjove aktiviteter for børn og voksne. De alleryngste borgere kan blandt andet deltage i anderæs og bamseløb, mens de lidt ældre kan lære at danse hiphop og prøve trampolinjump. De voksne kan nyde smagsprøver i juicebaren eller gå på opdagelse i de mange andre boder foran butikkerne med tilbud, som er værd at løbe efter. Alt sammen mens DJ'en sørger for masser af god stemning.

Solrød Rundt Løbet afholdes den 2. oktober 2021. Tilmelding er åben på solrodlobet.dk.

Stemmer du til kommunalvalget i år?