14. december 2017
Det bliver snart nemmere at se, hvor man går, når man begiver sig ud på de grønne stier i Trylleskov Strand-området efter mørkets frembrud.
Det bliver snart nemmere at se, hvor man går, når man begiver sig ud på de grønne stier i Trylleskov Strand-området efter mørkets frembrud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådet forlænger de lyse timer i Trylleskov Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådet forlænger de lyse timer i Trylleskov Strand
Sydkysten - 15. marts 2017 kl. 19:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af landskabsplanerne har byrådet beslutte at frigive 1,8 mio. kr. til blandt andet at etablere lys på stierne i den nye bydel Trylleskoven Strand.

Det sker som et led i færdiggørelsen af dele af det nye boligområde omkring Trylleskoven, og det skal være med til at sikre, at borgerne i endnu højere grad får glæde af området - også efter mørkets frembrud.

- Vi oplever, at rigtig mange børn og voksne allerede har glæde af arealerne i og omkring Trylleskoven Strand i dagtimerne, og ved at belyse stierne håber vi, at endnu flere også vil få glæde af de grønne områder i aftentimerne. Samtidig kommer der stadig flere borgere til, så vi har et ansvar for at skabe gode forhold for dem, siger borgmester i Solrød Kommune, Niels Hörup (V).

Tilbage i 1992 opkøbte Solrød Kommune jorden i området for omkring 5 mio. kroner af boligselskabet KAB. Siden har man solgt jorden videre til parcelhuse og storparceller, og man forventer, at det indbringer et samlet overskud på ca. 160 mio. kroner til kommunekassen, når de sidste salgsindtægter ruller ind i 2020.

Når det hele står færdigt, vil bydelen bestå af 780 boliger med omkring 1800 indbyggere med adgang til institutioner, dagligvarer og sognehus - og måske også en station i fremtiden.

Belysning på stierne har hele tiden været en del af planen med byudviklingen, og etableringen af lys på stierne forventes at starte op i løbet af 2017.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk