22. oktober 2021
Den nuværende busholdeplads flyttes midlertidigt fra den 1. oktober 2021 til marts 2022 til parkeringspladsen ved WAVES og McDonalds. Pressefoto
Den nuværende busholdeplads flyttes midlertidigt fra den 1. oktober 2021 til marts 2022 til parkeringspladsen ved WAVES og McDonalds. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Busholdepladsen ved Hundige Station flytter midlertidigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Busholdepladsen ved Hundige Station flytter midlertidigt
Sydkysten - 26. september 2021 kl. 13:45

Pendlere, trafikanter og borgere, der plejer at tage bussen fra Hundige station, skal fra den 1. oktober benytte den midlertidige busholdeplads på parkeringspladsen mellem WAVES og McDonalds.

Busholdepladsen skal nemlig moderniseres, så den bliver tryggere og pænere. Desuden skal den flyttes lidt, så den kommer til at ligge centralt i det nye boligkvarter Strandby Høje.

Arbejdet forventes at vare fem måneder, og hvis alt går vel ifølge planen, er den ny busholdeplads færdig ultimo februar 2022.

Byggeriet af den nye bydel Hundige Strandby ved Hundige Station er allerede i fuld gang, og det betyder, at pendlerparkeringen nu er flyttet fra busholdepladsen til tagparkeringen på WAVES.

Greve Kommune, Movia og DSB sørger for skilte i området, og desuden er der løbende information om byggearbejdet på: hundigestrandby.dk.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?