16. januar 2018
Carl?s Junior åbner inden sommerferien som en del af Bilka i storcentret Waves. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
Carl?s Junior åbner inden sommerferien som en del af Bilka i storcentret Waves. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Burgerkæde åbner i Hundige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Burgerkæde åbner i Hundige
Sydkysten - 17. marts 2017 kl. 14:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden USA's femte største burgerkæde, Carl's Jr., åbnede sin første danske restaurant i Næstved for fire år siden, har burgerkæden ventet på de helt rigtige adresser til nye restauranter på Sjælland. Nu er de klar, og 2017 byder på to nye Carl's Jr.-restauranter i Hundige og Rødovre.

Det sker inden sommerferien i Hundige som en del af Bilka i storcentret Waves, oplyser Dansk Supermarked Group i en pressemeddelelse.

Dansk Supermarked Group har rettighederne til at etablere Carl's Jr. restauranter i hele Danmark, og de to nye restauranter er del af en stor udrulningsplan for burgerkæden herhjemme. Den allerførste restaurant i Danmark åbnede for fire år siden i Næstved som en del af Bilka. Siden er der åbnet i alt seks nye Carl's Jr. restauranter - én i Odense og resten i Jylland.

De rigtige adresser

- Vi er blevet taget rigtig godt imod i Næstved og resten af landet, og vi får hele tiden masser af henvendelser fra folk, der godt kunne ønske sig en Carl's Jr. i deres by. Men vi har været nødt til at vente på, at vi havde de helt rigtige lokationer klar på Sjælland, og det kan vi så med glæde meddele, at vi har nu, siger Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, i pressemeddelelsen.

Restauranten i Hundige åbner som en del af Dansk Supermarkeds forvandling af de kendte Bilka-varehuse til såkaldte hypermarkeder, dvs. varehuse der får et væsentligt udvidet vareudbud og samtidig tilbyder mange flere oplevelser under samme tag.

Restauranten i Rødovre åbner efter sommerferien i Rødovre Centrum.

Verden over har Carl's Jr. 3.729 restauranter fordelt på 39 lande.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk