22. januar 2019
Brøndbys kommende kommunaldirektør, Peter Kjærgaard Pedersen, kommer fra en stilling som direktør og medlem af direktionen i Greve Kommune med ansvaret for sundhed og pleje, job og socialservice samt teknik og miljø. Foto: Brøndby Kommune
Brøndbys kommende kommunaldirektør, Peter Kjærgaard Pedersen, kommer fra en stilling som direktør og medlem af direktionen i Greve Kommune med ansvaret for sundhed og pleje, job og socialservice samt teknik og miljø. Foto: Brøndby Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby får ny kommunaldirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby får ny kommunaldirektør
Sydkysten - 23. april 2018 kl. 18:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunalbestyrelsen i Brøndby besluttede på deres møde onsdag den 18. april, at Peter Kjærsgaard Pedersen fra den 1. juni skal stå i spidsen for Brøndby Kommune og de 3.500 ansatte. Det oplyser Brøndby Kommune i en pressemeddelelse.

50-årige Peter Kjærsgaard Pedersen er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som direktør og medlem af direktionen i Greve Kommune med ansvaret for sundhed og pleje, job og socialservice samt teknik og miljø. Han har tidligere været kontorchef i Kommunernes Landsforening, KL, og før det, har han været ansat som kontorchef i Finansministeriet. Nu gælder det Brøndby og jobbet som kommunaldirektør.

- Jeg glæder mig selvfølgelig meget til at møde alle medarbejdere i Brøndby Kommune og til at skabe resultater i fællesskab med organisationen. Jeg synes, Brøndby er en kommune med spændende udviklingsmuligheder, som jeg ser store perspektiver for. Ledelsesmæssigt er jeg optaget af at finde løsninger, som både giver politisk værdi og kan omsættes i dagligdagen. Derudover er jeg optaget af, hvordan man styrker borgerinddragelsen og hvordan man skaber en kommunal organisation, som er god til at arbejde på tværs, lyder det fra Peter Kjærsgaard Pedersen i kommunens pressemeddelelse.

Her giver borgmester Kent Magelund (S) udtryk for, at han glæder sig til samarbejdet med den nye kommunaldirektør:

- Brøndby er inde i en meget spændende udvikling som både erhvervskommune og bosætningskommune, hvor Peter Kjærsgaard Pedersens erfaringer vil komme Brøndby til gode. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham og jeg er sikker på, at han på bedste vis vil forme fremtidens Brøndby i samarbejde med kommunalbestyrelsen, medarbejdere og borgere, udtaler Kent Magelund.

Privat er Peter Kjærsgaard Pedersen gift med Maria og bor i Søborg med den yngste af deres to drenge på 19 og 22 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk