24. april 2019
Arkivfoto: Elmer Madsen
Arkivfoto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broarbejde spærrer spor og ramper på motorvejen ved Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broarbejde spærrer spor og ramper på motorvejen ved Solrød
Sydkysten - 25. juli 2018 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Banedanmark skal løfte en ny gangbro på plads, der skal forbinde den nye Køge Nord Station med S-banen, henover Køge Bugt Motorvejen. Arbejdet udføres fra fredag den 3. august kl. 16 til mandag den 6. august kl. 05 og vil medføre både rampespærringer og spærring af kørespor på motorvejen. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Det omfattende broarbejde, hvor elementerne til den 225 meter lange gangbro bliver monteret, finder sted på strækningen mellem frakørsel (31a) Solrød S og (32) Køge på Køge Bugt Motorvejen. Antallet af farbare kørespor på denne strækning vil variere i arbejdsperioden, men generelt vil der være tre spor farbare i begge retninger i dagtimerne. I aften- og nattetimerne vil man periodevis gå ned til to og et spor i hver retning, oplyser Vejdirektoratet. Desuden lukkes tilkørslen mod syd og frakørslen mod nord ved rampeanlægget (31b) Køge N i hele arbejdsperioden. Trafikanterne, som skal til og fra motorvejen, kan benytte til- og frakørsel (31a) Solrød S.

Der vil i arbejdsperioden være kødannelser, og bilisterne kan forvente øgede rejsetider på strækningen på op mod 30 minutter i begge retninger, lyder det fra Vejdirektoratet.