19. oktober 2019
Solrøds borgmester, Niels Hörup, var mandag i audiens hos dronningen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Solrøds borgmester, Niels Hörup, var mandag i audiens hos dronningen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester i audiens hos dronningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester i audiens hos dronningen
Sydkysten - 12. april 2019 kl. 07:31
Af Jane Aunsbjerg Villadsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en stor oplevelse for Solrøds borgmester, Niels Hörup (V), da han mandag var i audiens hos dronning Margrethe på Christiansborg Slot. Audiensen kom som følge af, at han i november blev udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen.

- Jeg takkede for udnævnelsen og fortalte hende, at jeg er meget glad og stolt. Det betyder rigtig meget for mig, og som tidligere garder har jeg jo en helt særlig tilknytning til Kongehuset, fortæller Niels Hörup om audiensen.

Her fik han desuden lejlighed til at fortælle dronningen om sin far, der også var Ridder af Dannebrogordenen i forbindelse med, at han spillede en væsentlig rolle ved etableringen af foreningen Danske Vandværker.

- Jeg sluttede af med at sige tak endnu en gang og overbragte en hilsen fra borgerne i Solrød Kommune. Som jeg sagde til dronningen, har mange sagt til mig, at jeg endelig måtte hilse hende - og mange har tilkendegivet deres opbakning til og glæde ved Kongehuset med hendes majestæt dronningen i spidsen. Det var hun glad for, og det takkede hun for, siger Niels Hörup.