20. november 2019
Idrætscentret skal have et hjerterum med plads til fællesskaber, hvor borgerne føler sig hjemme.
Idrætscentret skal have et hjerterum med plads til fællesskaber, hvor borgerne føler sig hjemme.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne har talt: Her er idrætscentrets nye hjerterum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne har talt: Her er idrætscentrets nye hjerterum
Sydkysten - 19. juni 2019 kl. 10:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådet har afsat 1,7 mio. kr. til etableringen af Solrød Idrætscenters nye hjerterum, som skal formes efter borgernes ønsker.

arrow Læs også: Penge afsat til idrætscentrets nye hjerterum

Solrød Byråd vil gøre Solrød Idrætscenter til et mere levende og aktivt idrætscenter. Det betyder bl.a., at idrætscentret skal have et hjerterum med plads til fællesskaber, hvor borgerne føler sig hjemme.

Og hvis brugerne af Solrød Idrætscenter skal bestemme, hvad det kommende hjerterum skal indeholde, så står særligt en ting højt på ønskelisten - et nyt og rummeligt køkken og caféområde.

Det stod klart, efter alle idrætscentrets brugere var inviteret til workshop om hjerterummet tilbage i maj måned, og da byrådet på juni måneds byrådsmødet havde hjerterummet på dagsordenen vægtede brugernes ønsker naturligvis højt.

Derfor er det også en betragtelig andel af anlægsbevilling på 1,7 mio. kr., som byrådet vedtog at frigive på byrådsmødet, som skal bruges på at få brugernes ønsker til at gå i opfyldelse.

Det betyder samtidig, at der ikke er penge til nogle af de andre idéer, som har været oppe at vende i forbindelse med projekt Hjerterum som fx en træterrasse.

- Idéer har vi nok af, men vi har selvfølgelig ikke ubegrænsede midler, derfor er det også meget vigtigt for byrådet, at vi inddrager vores borgere og lytter til, hvad der betyder mest for dem, når vi skal skabe det kommende Hjerterum og gøre idrætscentret til et endnu mere fleksibelt og levende samlingspunkt, siger Ivar Haugaard-Hansen (V), formand for Social-, sundheds-, og fritidsudvalget.

Ombygningen af foyer-området i Solrød Idrætscenter og etableringen af Hjerterummet forventes at gå i gang til efteråret, når Klub2680 er flyttet ind i sine nye rammer.