23. november 2017
Borgermødet afholdes tæt på Damagerskolen. Pressefoto
Borgermødet afholdes tæt på Damagerskolen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerinddragelse kan skabe bedre løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerinddragelse kan skabe bedre løsninger
Sydkysten - 14. februar 2017 kl. 19:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 16. februar klokken 16.00 til 18.00 inviterer KLAR Forsyning og Greve Kommune alle interesserede til et udendørs borgermøde på det tomme areal ved Enebærhegnet i Greve.

Her vil man fortælle om planerne for det nye regnvandsbassin, som man vil opføre på det grønne areal ved Enebærhegnet.

KLAR Forsyning vil samtidig gerne høre idéer til, hvordan man kan bruge bassinet i de perioder, hvor det ikke er fyldt op på grund af regn.

- Når vi anlægger regnvandsbassiner, gør vi altid meget ud af at lave den bedst mulige løsning og lave regnvandsbassinerne, så de passer ind i området og ser pæne ud. Vi vil også gerne høre, om borgerne har idéer til løsninger, der kan tilføre området ekstra værdi. Det kan for eksempel være, at nogen har et ønske om, at der sættes nogle udendørs træningsredskaber op, laves en indhegnet hundegård eller andre alternative løsninger. Det er ikke altid, at det kan føres ud i livet, og der skal også være styr på finansiering, men vi vil gerne høre folks ønsker og idéer, og så tager vi dem med videre, siger Birgit Brødsgaard, der er projektleder på projektet i KLAR Forsyning.

Hun fortæller, at man har valgt at holde borgermødet udenfor på det område, hvor regnvandsbassinet kommer til at ligge for, at borgerne kan se, hvordan bassinet kommer til at se ud, og hvordan det spiller sammen med landskabet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk