31. juli 2021
Forestillingen henvender sig til børn fra fem år og deres forældre og er en musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn. PR-foto
Forestillingen henvender sig til børn fra fem år og deres forældre og er en musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneteater om at være delebarn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneteater om at være delebarn
Sydkysten - 23. juni 2021 kl. 12:46

Ishøj: Børnene skal også nyde godt af, at kulturlivet er åbnet igen. I Kulturium Musikteater i Ishøj kan du opleve teaterforestillingen "En hel er en halv og to kvarte" den 26. juni kl. 13.

Forestillingen henvender sig til børn fra fem år og deres forældre og er en musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn.

Forestillingen handler om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage, blive glemt og glemme, have hjemve og være to steder på én gang. Og om hvordan svømmetøjet bare altid ligger hos den forkerte. Den handler også om ekstra søskende, store familier og masser af mennesker at holde af.

Store byggeklodser
Med brug af musik og dans og en scenografi, der kan bygges op og kollapse som store byggeklodser, forstørrer, forvrænger og nuancerer forestillingen, hvordan det opleves at leve i flere familier og hjem. For hvordan forbliver man hel, når alt er delt op i halve og kvarte?

Billetter koster 25 kr. for bøn og 50 kr. for voksne. Gratis for medlemmer af Girafklubben og rabat til deres medfølgende voksne. Billetsalg på kulturium.dk.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?