21. juli 2019
Tirsdag 26. februar er der mulighed for at komme af med sine skavanker og sygdomme, når Hans Berntsen kommer til Karlslunde Strandkirke for at holde forbønsmøde, står der i en pressemeddelse udsendt af kirken. 

Pressefoto
Tirsdag 26. februar er der mulighed for at komme af med sine skavanker og sygdomme, når Hans Berntsen kommer til Karlslunde Strandkirke for at holde forbønsmøde, står der i en pressemeddelse udsendt af kirken. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøn for syge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøn for syge
Sydkysten - 12. februar 2019 kl. 15:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Miraklernes tid er ikke forbi", siger et ordsprog.

Tirsdag 26. februar er der mulighed for at komme af med sine skavanker og sygdomme, når Hans Berntsen kommer til Karlslunde Strandkirke for at holde forbønsmøde, skriver kirken i en pressemeddelelse.

Hans Berntsen er tidligere Volvo-direktør fra Aalborg. I over 35 år har han bedt om helbredelse af sygdomme for tusindsvis i Danmark og udlandet, og mange har på disse møder erfaret, at bønnen virker. Hans Berntsen er overbevist om, at Gud har omsorg for os mennesker, og han erfarer ofte, at Gud kan helbrede. Han lover aldrig noget på forhånd, men det er tankevækkende at se den respons på Facebook, som kommer fra folk, som har oplevet at være blevet helbredt på møderne.

Det hele begyndte med, at han og familien var ude for en bilulykke for mange år siden. Her oplevede han, at Gud var stærkt til stede "midt ude på motorvejen", og det forvandlede hans liv. Når han så efterfølgende lagde hånden på syge venner og kolleger, og bad en bøn til Gud for dem, så skete der det, at de blev helbredt. Snart blev der arrangeret helbredelsesmøder og TV-udsendelser, og siden da har Hans Berntsen været på manges læber. Han er kendt for sin rolige og milde facon, og forbønnen foregår "helt nede på jorden" uden de store armbevægelser.

For de, der endnu har til gode at se med egne øjne, eller mærke på egen krop, at der kan ske en positiv forandring når der lægges hånd på det syge sted på kroppen samtidig med, at der bliver bedt en bøn, er muligheden der nu. Hans Berntsen taler og beder for syge på en menighedsaften i Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3, tirsdag 26. februar kl. 19.00. Man behøver ingen forudsætninger for at komme og modtage forbøn. Det er ikke et krav, at man er kristen og troende. Man må komme lige som man er og alle er velkomne.