20. oktober 2019
Bo Nygaard Larsen og Zenia Stampe stillede begge op i Sjællands Storkreds, men mens Zenia Stampe blev genvalgt, blev det lokale byrådsmedlem ikke valgt. Foto: Thomas Olsen
Bo Nygaard Larsen og Zenia Stampe stillede begge op i Sjællands Storkreds, men mens Zenia Stampe blev genvalgt, blev det lokale byrådsmedlem ikke valgt. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bo Nygaard håbede til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Nygaard håbede til det sidste
Opdateret 08. juni 2019 kl. 14:53
Sydkysten - 08. juni 2019 kl. 10:32
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve/Solrød: De Radikale fik ved Folketingsvalget to mandater i Sjællands Storkreds, og ikke overraskende gik det ene til Zenia Stampe.

Men kampen om det andet mandat var langt mere åben. I Greve/Solrød-kredsen troede Bo Nygaard Larsen på sin chance, men da de personlige stemmer var gjort op, gik pladsen til Katrine Olldag.

- Jeg er afklaret med resultatet, men det er selvfølgelig hårdt. Det er ligesom at være til eksamen i fire uger, og så kommer det kedelige resultat, siger Bo Nygaard Larsen.

Selvom det ikke blev til en plads i Folketinget i denne omgang, så har Nygaard Larsen nydt at føre valgkamp.

- Det har været fantastisk. Jeg kan godt lide at være ude og tale med folk og føre valgkamp, men jeg glæder mig alligevel til en pause, siger han.

Bo Nygaard Larsen glæder sig over, at han med 196 stemmer i Solrød var tæt på de 200 personlige stemmer, han fik til kommunalvalget.

- Jeg havde selvfølgelig håbet på lidt flere, men jeg holdt skansen, siger han.

Og han er langt fra færdig med at bedrive politik.

- Så længe partiet ser mig som folketingskandidat i Greve/Solrød-kredsen, så er jeg klar til at stille op. Så længe de ikke udskriver valg i morgen, siger Bo Nygaard Larsen.