17. oktober 2019
Den australske kunstner Patricia Piccinini står bag udstillingen, som tager fat på højaktuelle spørgsmål om klima, teknologi og eksistens. Foto: Peter Andersen
Den australske kunstner Patricia Piccinini står bag udstillingen, som tager fat på højaktuelle spørgsmål om klima, teknologi og eksistens. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klogere på Patricia Piccininis 'kærlige verden'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klogere på Patricia Piccininis 'kærlige verden'
Sydkysten - 19. maj 2019 kl. 11:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Arkens aktuelle udstilling inviteres den besøgende til at gå på opdagelse i et sanseligt og eventyrlige fremtidsunivers med fortællinger om hybride fabeldyr, dyriske maskiner og muterede menneskevæsener, som lever side om side.

Det er den australske kunstner Patricia Piccinini, der står bag udstillingen, som tager fat på højaktuelle spørgsmål om klima, teknologi og eksistens. Onsdag den 22. maj kl. 17.30 er der mulighed for at blive klogere på Patricia Piccininis kunstneriske praksis og på udstillingens centrale tematikker om omsorg, empati og forplantning i et nyt biologisk grænseland. Museumsinspektør Dea Antonsen, kurator på udstillingen, deler ud af sin viden i et foredrag, som er gratis for gæster med entré til museet. Tilmelding er nødvendig til piccinini2205@arken.dk.

Særudstillingen på Arken er Patricia Piccininis første soloudstilling i Norden. Den populære udstilling kan opleves til og med den 8. september 2019.