19. september 2020
Birthe Kjær vakte glæde hos beboerne på plejecentret med en lang række af de kendte sange som ?Sommer og Sol? og ?Den knaldrøde gummibåd?.
gallery icon

Se billedserie

Birthe Kjær vakte glæde hos beboerne på plejecentret med en lang række af de kendte sange som ?Sommer og Sol? og ?Den knaldrøde gummibåd?.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birthe Kjær-koncert spredte glæde på Christians Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birthe Kjær-koncert spredte glæde på Christians Have
Sydkysten - 14. september 2020 kl. 10:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birthe Kjær lagde vejen forbi Plejecenter Christians Have i Solrød, hvor hun optrådte med to koncerter. Den ene torsdag og den anden fredag eftermiddag. Med velsprittede hænder, værnemidler og corona-retningslinjer sang beboerne på Christians Have lystigt med på de ikoniske og velkendte toner fra den danske sangerinde. Coronavirus har sat en stopper for de festlige aktiviteter på plejecenteret, så derfor vakte koncerten stor begejstring hos beboerne, som havde set frem til dagen.

Under den 45 minutter lange udendørskoncert på parkeringspladsen foran plejecenteret sang Birthe Kjær et stort udvalg af hendes mest kendte sange bl.a. "Den knaldrøde gummibåd" og "Sommer og sol". De velkendte toner fik flere af beboerne til at rejse sig og danse med.

For at sikre at alle beboere kan nyde godt af den folkekære sangerindes koncert samtidig med, at alle retningslinjer i forhold til coronavirus bliver overholdt, afholdt plejecenteret to koncerter både for den private og kommunale del af Christians Have. Torsdag var koncerten for beboerne på Altiden og Rehabilitering, mens beboerne på resten af plejecenteret fik oplevelsen fredag eftermiddag.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?