14. maj 2021
Plejecenter Christians Have.
Plejecenter Christians Have.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsrestriktioner ophæves på plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsrestriktioner ophæves på plejecenter
Sydkysten - 18. februar 2021 kl. 10:56

Styrelsen for Patientsikkerhed har torsdag den 18. februar ophævet de midlertidige besøgsrestriktionerne på både den kommunale og private del af Plejecenter Christians Have. Ophævelsen sker med baggrund i en flot, høj vaccinationsprocent.

Beboerne på Plejecenter Christians Have kan igen få besøg uden restriktioner på hvor mange, der kommer på besøg. Styrelsen for Patientsikkerhed har nemlig besluttet at ophæve de midlertidige besøgsrestriktioner på både den kommunale og private del af Plejecenter Christians Have, da hele 92 % af plejecenteret er fuldt vaccineret mod Covid-19 på nuværende tidspunkt.

Helt konkret betyder det, at der nu ikke længere er begrænsning på, hvor mange forskellige personer, der må komme på besøg i beboernes bolig. De generelle restriktioner som forsamlingsforbud gælder dog stadig, og det vil sige, at der maksimalt må opholde sig fem personer på samme sted ad gangen.

Alle indendørs besøg skal foregå i beboerens bolig. Indendørs besøg kan finde sted i tidsrummene fra kl. 10.30-11.30 og fra kl. 14.30-16.30 samt fra kl. 19-20.30.

Samtidig gør vi opmærksom på, at der fortsat er smitteforbyggende retningslinjer, der skal overholdes. Som pårørende, der besøger en beboer, skal du:

o Have været symptomfri (dvs. ingen hoste/forkølelse) de sidste 48 timer før besøget.

o Overholde god hoste- og nyseetikette

o Undgå fysisk kontakt med beboeren.

o Være iført mundbind eller visir.

Der er fortsat besøgsrestriktioner på rehabiliteringsafdelingen, da beboerne hele tiden veksler, og det betyder, at vaccinationsprocenten ikke kan være på et højt niveau på nuværende tidspunkt.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?