4. juni 2020
Det vil kun være området omkring informationsøen, der vil være tilgængeligt.
Det vil kun være området omkring informationsøen, der vil være tilgængeligt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Begrænset åbning af Kulturium Bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Begrænset åbning af Kulturium Bibliotek
Sydkysten - 18. maj 2020 kl. 21:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj-borgerne kan igen aflevere og låne materialer på biblioteket. I denne fase er det ikke muligt at tage ophold eller afholde aktiviteter på biblioteket. Men biblioteket glæder sig til at byde brugerne velkommen tilbage og til, at Ishøjs borgere igen kan forsyne sig med masser af gode bøger, film, spil og musik.

Den begrænsede åbning af Kulturium Bibliotek betyder nemlig, at Ishøjs borgere igen kan låne og aflevere materialer på biblioteket.

Det vil kun være området omkring informationsøen, der vil være tilgængeligt, og derfor vil det være personalet, som finder det, brugerne ønsker at låne. De nyeste materialer og udvalgte materialeudstillinger vil være stillet frem til inspiration omkring informationsøen.

Gæster må tage kortvarigt ophold på biblioteket for at afhente materialer.

- Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, siger biblioteksfaglig leder på Kulturium Bibliotek Heidi Knudsen Rostholm.

-Det betyder, at det desværre ikke er muligt at bruge bibliotekets computere, printe, læse til eksamen, hygge sig med vennerne i sofaerne eller lege i børnebiblioteket. Til gengæld kan vores brugere nu bestille materialer fra andre biblioteker, tilføjer hun.

Brugere af biblioteket med en længere forespørgsel, kan få hjælp og vejledning på telefon 4357 7171 eller ved at skrive til isbib@ishoj.dk. Telefontiden er kl. 11-15 mandag-fredag.

For at ekspeditionen skal glide hurtigere, opfordres borgerne til i videst mulig udstrækning at reservere hjemmefra. Biblioteket prioriterer højt at finde bestilte materialer frem hurtigt.

Når en reservation er klar til afhentning, får brugeren besked om dette, hvorefter materialet vil være at finde på reservationshylden på biblioteket.

Der opkræves ikke gebyrer for materialer med afleveringsfrist i perioden fra den 1. marts til den 31. maj. Det betyder, at der først tillægges gebyrer på materialer med afleveringsfrist fra 1. juni.

Bibliotekets åbningstid indtil videre: Mandag-torsdag: 10-19. Fredag: 10-17.Lørdag: 10-15. Biblioteket holder lukket Kristi Himmelfart, i pinsen og Grundlovsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?