12. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedre integration i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedre integration i Greve
Sydkysten - 15. april 2017 kl. 16:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den årlige status på handleplanerne for Greve Kommunes Integrationspolitik 2015-2019 viser, at integrationen går fremad i Greve.

Det gælder blandt andet i forhold til arbejdsmarkedet, hvor et stigende antal flygtninge og indvandrere bliver aktiveret. En ny rapport fra KORA viser, at Greve Kommune er blandt de kommuner i landet, der har størst succes med at få personer under integrationsprogrammet i beskæftigelse.

Den årlige status viser eksempelvis, at andelen af tosprogede unge, der gennemfører en ungdomsuddannelse, næsten er kommet på niveau med andelen af unge med dansk baggrund. Derudover er der også sket en markant stigning i andelen af kursister i Greve Kommunes integrationsprogram, som inden for fem år består en prøve i dansk.

- Vi kan jo kun være glade, når vi ser, at indsatserne rent faktisk virker. Vi måler løbende på indsatserne fra handleplanerne, og jeg glæder mig til at følge den videre udvikling, siger formanden for Trygheds- og Integrationsudvalget, Gert Poul Christensen (DF).

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk