22. juni 2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer til barselscafé og babymassage.
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer til barselscafé og babymassage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barselscafé med babymassage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barselscafé med babymassage
Sydkysten - 18. maj 2021 kl. 07:09

Torsdag den 27. maj kl. 10-11.30 kan du blive klogere på babymassage når Solrød Bibliotek og Kulturhus og sundhedsplejersken inviterer til barselscafé med babymassage.

Gennem babymassage skaber du kontakt, nærhed, omsorg og tryghed for dit barn. Med babymassage styrker du også dit barns sanser og giver dit barn en fornemmelse af sig selv, som er med til at lægge fundamentet til dit barns motoriske udvikling. Sundhedsplejersken vil hjælpe dig i gang med massagen, så du gør det korrekt.

Det koster 50 kr. og billetter købes på solbib.dk

Barselscafeen er et tilbud til nybagte forældre. Her byder vi på hyggelige aktiviteter og interessante foredrag for forældre med babyer. Her er der plads til at møde andre forældre og få ny inspiration med hjem. Spædbørn og tumlinger er meget velkomne i barselscaféen, og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble. Børnebibliotekaren står desuden altid klar med ideer og gode råd til tidlig sprogtilegnelse for de allermindste.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?