15. maj 2021
Sangeren Torben Lendager viste sig om som kunstmaler - i den gode sags tjeneste.
gallery icon

Se billedserie

Sangeren Torben Lendager viste sig om som kunstmaler - i den gode sags tjeneste.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bankoshow med glimt i øjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bankoshow med glimt i øjet
Sydkysten - 07. oktober 2013 kl. 12:37

Solrød: Banko-eksperter og banko-amatører strømmede til kendisshow på gymnasiet i forbindelse med Lyserød Lørdag.

- Det var næsten rørende at se så mange Solrød-borgere bakke op, fortæller Michelle Sørensen fra Solrød Centerforening, som lørdag holdt Kendis-Banko på Solrød Gymnasium.

Formålet var ganske enkelt at samle så mange penge sammen som muligt til forskning i brystkræft. Og opbakningen var forrygende.

- Jeg tror, vi var mellem 200 og 300. Folk stod i kø for at købe bankoplader, og det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg havde gået og frygtet lidt, at der kun kom 30. Så her mandag morgen er jeg stadig lidt høj.

Der vil nok gå endnu et par dage, før det er opgjort, hvor stort overskuddet bliver. Men hele overskuddet vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

For at trække folk til banko, så var det lykkedes at få en masse kendte til at stille op som opråbere i den gode sags tjeneste. Blandt andre bokseeksperten Kurt Thybo, sangeren Torben Landager, komikeren Karsten Green, rapperne Hefty og Jøden samt stripperen Jessica Sky.

For at det hele ikke skulle handle om bingo-banko, så blev aftenen også krydret med en masse underholdning.

- Og der blev grint rigtigt meget, fortæller Michelle Sørensen.

- Jeg har også fået henvendelser på Facebook fra folk, som skriver, at det var det sjoveste banko, de nogensinde havde været til. Det var da også noget af et show, da de uerfarne kendiser skulle gør sig som bankoopråbere.

Som et ekstra indslag, bidragede alle de kendte til et fælles maleri, som senere vil blive sat på auktion.

Først ved 22-tiden var bankoshowet færdigt og folk kunne gå smilende hjem - måske med en bankopræmie i tasken, men helt sikkert med en god fornemmelse i maven. De havde fået en underholdende oplevelse og samtidigt støttet en rigtigt god sag.

From

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?