26. august 2019
Christian Bitz (tv.) er et af de kendte navne, der tidligere kunne opleves ved stafetauktionen.
Christian Bitz (tv.) er et af de kendte navne, der tidligere kunne opleves ved stafetauktionen.
Foto: Martin Mathiesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Auktionen holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Auktionen holder flyttedag
Sydkysten - 14. august 2018 kl. 20:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Danmarks sjoveste auktion" er hvert år noget af et tilløbsstykke på Stafet For Livet i Greve, og med masser af attraktive effekter fra velvillige sponsorer både lokalt og også udefra har auktionen lørdag eftermiddag også skæppet godt i indsamlingsbøsserne til Kræftens Bekæmpelse.

I år holder auktionen imidlertid flyttedag og er programsat til om søndagen. Samtidig har stafetten besluttet at køre auktionen selv og ikke satse på et kendis-navn som auktionarius.

- Ændringerne skyldes flere forskellige forhold, fortæller stafetformand Gert Ellegaard, der selv denne gang for fornøjelsen af at være hammersvingeren, som skal forsøge at sælge effekterne bedst muligt.

- Ha, ha, ja, det bliver spændende at se, om jeg rent omsætningsmæssigt kan leve op til de flotte tal fra de fire første stafetter, men jeg vil da gøre mit allerbedste. Vi tror da på det, for vores evalueringer af de seneste års auktioner har tegnet et billede af, at vi ikke helt har fået den effekt ud af at have et kendt navn med til auktionen, som vi havde håbet på. Hverken i forhold til omsætning eller underholdningsværdi, og når vi holder det op mod det arbejde, vi skal lægge i at opnå en kendiseffekt, kan vi altså lige så godt prøve selv.

Forklaringen på flytningen af tidspunktet hænger blandt andet sammen med et ønske om at få lidt mere aktivitet på pladsen i de sidste timer søndag formiddag.

- Vi vil gerne gøre de to stafetdage lige attraktive og undgå, at søndagen nærmest går med at pakke tingene ned ude på pladsen. Samtidig får vi ved at flytte auktionen skabt mere rum til aktiviteterne om lørdagen, og når vi samtidig udvider stafetten fra 23 til 24 timer, undgår vi forhåbentlig, at programmet opleves som alt for tæt pakket på førstedagen af stafetten, slutter formanden.

ge