13. december 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arenaskolens karaktersnit blev fordoblet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arenaskolens karaktersnit blev fordoblet
Sydkysten - 03. november 2015 kl. 11:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I skoleåret 2014/15 resulterede samarbejdet mellem Arenaskolen i Greve og Matematik-Fessor.dk i en fordobling af gennemsnittet ved afgangsprøven i matematik for skolens 9. klasse. Med beskedne midler steg snittet fra 2,5 til 5,7 - og alle bestod. Resultatet sker blandt andet på baggrund af et nyt undervisningstiltag af kun en times varighed om ugen i 20 uger.

- Vi er stolte af at kunne sende hele 9. årgang videre med et bestået standpunkt i matematik, siger skoleleder Martin Frank Nielsen. For sådan plejer det ikke at være. De sidste tre år har gennemsnittet i matematik ligget mellem 2,5 og 3,5. Derfor tog Arenaskolen fat i holdet bag MatematikFessor.dk, og i samarbejde blev planen udtænkt og ført ud i livet.

- Vores tiltag med korte og aggressive sprintmoduler viste sig hurtigt at bære frugt. Det var vigtigt for os at vise, at man med en beskeden faglig investering kan opnå et enormt fagligt afkast, siger stifter og direktør i EduLab ApS, virksomheden bag Matematik-Fessor.dk, Kasper Holst Hansen.

Projektet i Greve Nord handler om meget mere end 9. klassen på Arenaskolen. Projektet har vist, at alle elever, uanset deres udgangspunkt, har mulighed for at tilegne sig de fornødne matematiske færdigheder for at bestå deres afgangsprøve i matematik.