28. maj 2020
Kirstine Hellesøe Appel udstiller sine værker i Kultur- og Borgerhuset. PR-foto
Kirstine Hellesøe Appel udstiller sine værker i Kultur- og Borgerhuset. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alsidig kunstmaler udstiller i Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alsidig kunstmaler udstiller i Vallensbæk
Sydkysten - 27. oktober 2019 kl. 14:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk: I kultur- og borgerhuset udstiller Kirstine Hellesøe Appel sine værker.

- Jeg er optaget af, hvordan velkendte motiver som planter og blomster kan varieres i det uendelige. Inspirationen finder jeg i gammelt mønstret tapet og blonder, blomsters og planters former, farvesammensætninger, jeg tilfældigt falder over, lysindfald og skygger..., fortæller Kirstine Hellesøe Appel om de værker, som hun udstiller.

- Mine værker svinger mellem et ekspressivt og dynamisk udtryk og det mere poetiske og stille. Fra farveeksplosioner til det helt hvide. Jeg starter ofte med at skabe en form for kaos for så at begynde at rydde op ved hjælp af rene farveflader, lige linjer eller gentagelser af former. Jeg er vild med muligheden for at variere mine teknikker, arbejdsredskaber og materialer og svinger derfor mellem at arbejde med maleri, linoleumstryk, papirklip, monotypi o. lign. Jeg udstiller løbende på gallerier, i interiørbutikker, kunstforeninger, gruppeudstillinger og lignende og står også ofte på forskellige designmarkeder, siger Kirstine Hellesøe Appel der født i Haderslev i 1984, men som i dag bor og arbejder i dag i København.

Vallensbæk Kunstforening holder fernisering den 02. november 2019 klokken 11.00 til 12.30. Det finder sted i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus på Vallensbæk Stationstorv 40.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?