19. november 2018
Allan Olsens live-repertoire spænder over hele hans brede sangkatalog, der gør brug af alskens genrer - fra rock og punk til folk, rap og a capella. Pressefoto
Allan Olsens live-repertoire spænder over hele hans brede sangkatalog, der gør brug af alskens genrer - fra rock og punk til folk, rap og a capella. Pressefoto
Foto: EKSPONERINGSGRUNDLAGET
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allan Olsen alene på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Olsen alene på scenen
Sydkysten - 04. februar 2018 kl. 19:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordjyden Allan Olsen, der kan opleves i Portalen den 10. februar, er lidt af en ener på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Med få og enkle virkemidler.

arrow Læs også: Med blues i blodet

Allan Olsens live-repertoire spænder over hele hans brede sangkatalog, der gør brug af alskens genrer - fra rock og punk til folk, rap, og a cappella. Efter i alt 20 pladeudgivelser og tusindvis af koncerter er Allan Olsen garant for et højt niveau ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit publikum.

Koncerten foregår den 10. februar klokken 20.00 i Portalen. Billetprisen er 275 kroner, og billetter kan købes i Portalens billetkontor på telefon 43 97 83 00, på www.portalen.dk, på www.ticketmaster.dk og hos Ticketmaster på telefon 70 15 65 65.

arrow Krig og harmoni
03. februar 2018 kl. 18:41 Opdateret: kl. 14:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk