22. oktober 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affaldsindsamling: Så meget røg i poserne i Havdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldsindsamling: Så meget røg i poserne i Havdrup
Sydkysten - 20. april 2021 kl. 14:35

Solrød: I årets affaldsindsamling i Solrød Kommune, var Havdrup som sædvanligt deltager med et stort antal glade engagerede AFFALDSHELTE.

Her havde omkring 50 børn og voksne sat sig for at fjerne så meget affald som muligt på et par solbeskinnede formiddagstimer.

De kom vidt omkring, nogle var af Tykmosevej næsten til Solrød Landsby, andre kom fra Gl. Havdrup og samlede op på hele vejen til Havdrup.

I mellemtiden var folk flittige indsamlere over det meste af byen. Fra Fiskebroen i bakkerne nåede man en stor del af den østlige del af Havdrup, og fra Havdrup Center tog man sig af den vestlige del.

Ikke alt blev samlet i denne omgang, da der ligger mere skrald end man kan nå på 2 timer. Men vi regner så med at det kan få dem der bare smider hvad de har i af skrald til at tænke sig om, og så bære det hen til den nærmeste affaldsbeholder.

Der var jo godt vejr og godt humør da alle samlede sig i Havdrup Center, og fik lidt at spise og drikke efter den flotte indsats, hvor der blev samlet intet mindre end 390 kilo affald.

Indsamlingerne i Havdrup var en del af den samlede indsats i Solrød Kommune, hvor der i alt blev startet affaldsindsamlinger af 15 tovholdere, som havde anmeldt deres indsamling til DN. Det er nu tredje år at indsamlingerne er foregået på denne måde, hvor man mødes i Solrød Center og i Havdrup efterfølgende. Det blev helt klart et rekordår med hensyn til deltagere og startsteder.

Som planlægger og koordinator af dette arrangement, vil jeg rette en kæmpestor tak til alle der deltog og en særlig tak til alle tovholderne. Også tak til Solrød Kommune for forplejningen ved afslutningen.

Vi ses igen ved den næste indsamling af affald, hvor succesraten vil være meget mindre affald.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?