21. marts 2019
Solrød Idrætscenter lagde ramme til en flot sæsonstart, da små 100 mennesker var mødt op for at støtte de nye kometer i deres forsøg på at kvalificere sig til slutspillet i 2. division. Foto: duckett.dk
Solrød Idrætscenter lagde ramme til en flot sæsonstart, da små 100 mennesker var mødt op for at støtte de nye kometer i deres forsøg på at kvalificere sig til slutspillet i 2. division. Foto: duckett.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ærgerligt nederlag i sæsondebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærgerligt nederlag i sæsondebut
Sydkysten - 04. oktober 2018 kl. 18:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Basket: Solrød Comets fik skudt sæsonen i gang med en kamp imod Stevnsgade 2, der regnes for et af topholdene i 2. division.

I første periode førte holdene på skift, men Stevnsgade vandt perioden 16-14. Herefter blev det en kamp for Solrød at indhente Stevnsgade. Hver gang, Solrød var tæt på, formåede de ikke at holde et stærkt forsvar, og dette gav Stevnsgade flere frie skud, som de satte, og halvlegsresultatet var 40-34 til Stevnsgade.

Det tager tid at bygge et nyt hold op, og det gav sig tydeligt til udtryk i kampen. I 3. periode kom Solrød op på 51-55, men endnu engang svigtede forsvaret, hvilket gav Stevnsgade nogle hurtige scoringer, og så var Solrød atter bagud med 9 point.

Solrød kom aldrig tættere på og satte yderligere til i 4. periode og tabte dermed kampen med 65-80.

Solrød Idrætscenter lagde ramme til en flot sæsonstart, da små 100 mennesker var mødt op for at støtte de nye kometer i deres forsøg på at kvalificere sig til slutspillet i 2. division.

Holdets topscorere var Jonas Winding med 16 point og Thomas Brock med 12 point. Stevnsgades nr. 8, Johan Gerlif blev topscorer med 28 point.

Holdet skal nu vente en hel måned med at komme i kamp igen, da de først skal spille den 4. november imod KSI (Københavns Universitet) i Solrød Idrætscenter. Formanden for Solrød Comets håber, at lige så mange fans vil møde op til næste kamp.