18. januar 2019
I mandags besøgte ældreminister Thyra Frank (LA) omsorgscentret Kærbo i Ishøj og hørte om aktiviteter, der skal modvirke ensomhed blandt ældre i kommunen. Foto: Anders Dall
gallery icon

Se billedserie

I mandags besøgte ældreminister Thyra Frank (LA) omsorgscentret Kærbo i Ishøj og hørte om aktiviteter, der skal modvirke ensomhed blandt ældre i kommunen. Foto: Anders Dall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældreminister besøgte Kærbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældreminister besøgte Kærbo
Sydkysten - 14. juni 2018 kl. 09:00
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

'Cykling uden alder', frivilligcaféer med fællesspisning og et aktivitetscenter, som hver dag besøges af cirka 125 ældre. Sådan lød et udpluk af de aktiviteter, som ældreminister Thyra Frank (LA) mandag blev klogere på, da hun besøgte omsorgscentret Kærbo i Ishøj. Her guidede områdeleder Susanne Jørgensen ministeren rundt på centret, hvor Thyra Frank blandt andet så plejehjemmet, daghjemmet og aktivitetscentret, og hvor der også var tid til at stoppe op og hilse på beboerne.

- Hyggeligt du kigger forbi, lød det fra en af beboerne i fællesstuen, da ministeren dukkede op.

Thyra Franks besøg i Ishøj er et ud af mange besøg rundt i landet, som hun har prioriteret for at blive klogere på, hvad der sker i de forskellige kommuner. Da hun satte sig i ministerstolen, besluttede hun sig faktisk for, at hun ville besøge alle 98 kommuner, og med besøget i Ishøj, er hun tæt på at være i mål.

- Jeg er vel oppe på 84 kommuner nu. Jeg vil gerne vise, at der foregår noget spændende i hver kommune, og det er forskellige ting, man har prioriteret. Nu har vi lige siddet og hørt om ensomhed, og det er fantastisk flot, at man tænker på ensomhed, fordi vi ved, at der er rigtig mange, som er ufrivilligt ensomme, sagde Thyra Frank, inden hun uddybede:

- Hvert eneste sted får jeg noget med, som jeg kan gå ind og arbejde videre med og tænke: okay, det du har hørt her, hvad kan du gøre for at få det bredt ud til andre kommuner, så man på den måde kan inspirere hinanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk