3. juni 2020
Politiet efterlyser to unge mænd, der tirsdag ved middagstid overfaldt to ældre kvinder med kun 10 minutters mellemrum.
Politiet efterlyser to unge mænd, der tirsdag ved middagstid overfaldt to ældre kvinder med kun 10 minutters mellemrum.
Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre kvinder overfaldet i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre kvinder overfaldet i Ishøj
Opdateret 19. april 2015 kl. 18:19
Sydkysten - 16. april 2015 kl. 11:16
Af Jørgen Büchler
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med kun 10 minutters mellemrum blev to ældre kvinder tirsdag ved middagstid overfaldet af to maskerede unge mænd på henholdsvis Mosegårdsstien og Spolestræde i Ishøj, og ved det ene af gaderøverierne blev der truet med en pistol.

Ud fra signalementerne er Palle Blak Pedersern fra Ishøj Lokalpoliti ikke i tvivl om, at det er de samme gerningsmænd til begge røverier, hvor ofrene var omkring 70 år.

Det første røveri fandt sted på Mosegårdsstien kl. 12.10. Her blev kvinden truet med en sort pistol og væltet omkuld. Gerningsmændene rev hendes rygsæk til sig og forsvandt mod den gule by.

Kl. 12.20 slog de til mod en kvinde på Spolestræde, som de væltede af cyklen. De tog en pose og en taske, som hun havde i en kurv på cyklen. Røverne løb derefter mod Ågården.

De beskrives begge som cirka 18-20 år og med anden etnisk baggrund end dansk. De var iført mørkt tøj, havde en hætte over hovedet og et mørkt tørklæde over det underste af ansigtet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?