10. juli 2020
Den 8. august fik Ældre Sagen noget af en oplevelse. Fra Gl. Strand ved Christiansborg sejlede ?OPERETTEBÅDEN? med ca. 150 gæster ombord rundt i kanalerne i Københavns havn
Den 8. august fik Ældre Sagen noget af en oplevelse. Fra Gl. Strand ved Christiansborg sejlede ?OPERETTEBÅDEN? med ca. 150 gæster ombord rundt i kanalerne i Københavns havn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen på underholdende operettetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen på underholdende operettetur
Sydkysten - 10. august 2019 kl. 14:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 8. august fik Ældre Sagen noget af en oplevelse. Fra Gl. Strand ved Christiansborg sejlede "OPERETTEBÅDEN" med ca. 150 gæster ombord rundt i kanalerne i Københavns havn.

Ældre Sagen havde fået 25 pladser. Båden havde ikke sejlet mange meter, før sopranen Lisbeth Kjærulff og tenoren Bo Kristian Jensen åbnede for "sluserne" med arier og operettesange.

Det var både fra Flagermusen, Léhars Volgasang - Lady og Vagabonden, Mary Poppins og Sommer i Tyrol m.fl. Afslutningsvis et fantastisk potpourri. Ja - der var tungesmæld, kanal-arier og vokalblær for alle pengene. Både Lisbeth og Bo skiftede kostumer ind imellem. Pianist og konferencier Jacob Beck var speciel underholdende. Latteren rungede flere gange gennem båden ved hans præsentation af sangene og deres historier. Der skete et lille uheld ude på vandet. Pludselig fløj et af nodebladene i vandet, så pianisten måtte skynde sig at downloade en app fra sin telefon, så de kunne spille videre. Stor morskab i båden. Undervejs stod folk ved kaj og broer smilende og vinkende til os. Ingen tvivl om at det var en helt utrolig dejlig aktivitet, som Ældre Sagen i Vallensbæk deltog i. Da vi kom i land igen stod regnen ned i tove, så vi var heldige med tørvejr og lidt solskin.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?