19. oktober 2021
8.A fra Damagerskolen med orange bøllehatte, som de vandt ved Skill-stafetten i Køge. Privatfoto
8.A fra Damagerskolen med orange bøllehatte, som de vandt ved Skill-stafetten i Køge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 8.A fra Damagerskolen vinder Skill-stafetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

8.A fra Damagerskolen vinder Skill-stafetten
Sydkysten - 19. september 2021 kl. 15:11

Hvert år afholdes Skill-stafetten over hele landet.

"Skill" er det engelske ord for "evne", og Skill-stafetten er et brobygningsforløb for landets 8. klasser, hvor de lokale erhvervsskoler viser deres fag frem på en sjov og anderledes måde, idet 8. klasserne skal dyste mod hinanden i små opgaver inden for forskellige håndværk.

Mandag den 6. september 2021 drog 8.A fra Damagerskolen af sted med deres dansklærer og matematiklærer mod Køge, hvor konkurrencen finder sted. Eleverne var spændte og forventningsfulde over den anderledes skoledag. Ikke bare indholdsmæssigt var dagen anderledes, men den var også noget anderledes, fordi 8.-klasser fra hele Køgebugt-områder deltog.

Klasserne blev inddelt i mindre grupper, der dystede mod hinanden. En af konkurrencerne handlede om at skære et træbræt til et kvadrat med en vægt på 100 gr. En anden bestod i at skifte hjul på en stang svarende til at skifte hjul på en bil.

Da vinderne blev afsløret, blev der først sagt i mikrofonen, at gruppen, der havde vundet, kom fra 8.A. Hele 8.A fra Damagerskolen holdt vejret: "Kunne det være en gruppe fra deres 8.A?", og det var det så! En gruppe fra 8.A på Damagerskolen havde samlet set klaret de forskellige dyst bedst. De havde f.eks. udskåret et kvadrat med en vægt på 95,5 gr. Der var præmier både til gruppen og til hele klassen. Hvert gruppemedlem vandt en sportstaske med forskellige ting, og alle elever fik en orange bøllehat, som de med en vis stolthed bar på hele hjemturen.

Rejser du til udlandet i år?