17. december 2017
Greve Motions Cykleklub havde for niende år i træk sammen med Greve Kommune arrangeret ?Store Cykeldag? for Greve-borgerne.
Greve Motions Cykleklub havde for niende år i træk sammen med Greve Kommune arrangeret ?Store Cykeldag? for Greve-borgerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 80 Greve-borgere steg på cyklen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 Greve-borgere steg på cyklen
Sydkysten - 15. juni 2017 kl. 14:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det foregik i dejligt sommervejr med flag på cyklerne sammen med borgmester Pernille Bechmann (V) og formand for Greves Kultur- og Fritidsudvalg Anne Marie Lyduch (V), som med opmuntrende ord sendte cyklisterne afsted.

Greve: Greve Motions Cykleklub havde arrangeret en kirketur til seks af Greves kirker på cykel søndag den 11. juni.

Greve Motions Cykleklub havde for niende år i træk sammen med Greve Kommune arrangeret 'Store Cykeldag' for Greve-borgerne.

I år foregik turen i det skønneste solskin fra Greve Rådhus rundt i Greve ad hyggelige stier og veje til Hundige kirke, Kildebrønde kirke, Greve kirke og Mosede kirke.

I Mosede kirke fik deltagerne af Mogens Poulsen fortalt historien om kirken, som blev grundlagt i 1977, og at det fra arkitektens side var vigtigt, at kirken passede ind i terrænnet med det svungne tag og smukke glasmosaikker af Mogens Jørgensen. Deltagerne var imponeret over kirkens kors, som er udført af guld- og sølvsmed Bent Exner og det maget flot orgel med 24 stemmer. En tår dejlig saftevand og et besøg i den smukke have afsluttede besøget.

Herefter gik turen gennem Rørmosen og ad små listige stier gennem Brødmosen til Karlslunde Strandkirke og ad stien langs jernbanen til Johanneskirken og til Greve rådhus, hvor Pernille Bechmann bød på en kold forfriskning efter 24 dejlige kilometer.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk