17. februar 2020
ARKIVFOTO:THOMAS OLSEN
ARKIVFOTO:THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 75-årig udsat for tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75-årig udsat for tricktyveri
Sydkysten - 08. november 2019 kl. 12:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En politipatrulje blev onsdag den 6. november kl. 14.15 sendt til en anmeldelse om et tricktyveri på Ishøj Lille Torv. En 75-årig kvinde var ude og handle i et supermarked, hvor en ukendt person henvendte sig til hende i bagerafdelingen og spurgte om noget brød. Personen var kredset meget om kvinden og derefter gået. Kvinden opdagede derefter, at hendes pung var væk. Den mistænkte tricktyv beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk udseende, 20-25 år, 165 cm. høj, almindelig kropsbygning, brun hudfarve og sort, langt hår. Han havde hestehale, talte engelsk og var iført en brun frakke og halstørklæde. Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Pas på tricktyve
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

o Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig - hjemme og på gaden.

o Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. - spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene - skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

o Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

o Gå ikke rundt med store værdier - og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

o Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.