21. august 2019
Den 27-årige mand var efterlyst for knivstikkeriet ved Waves i februar, hvor en 29-årig mand fik adskillige stik i ansigtet og på kroppen.
Den 27-årige mand var efterlyst for knivstikkeriet ved Waves i februar, hvor en 29-årig mand fik adskillige stik i ansigtet og på kroppen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 27-årig anholdt for knivstikkeri ved Waves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig anholdt for knivstikkeri ved Waves
Sydkysten - 12. april 2019 kl. 08:25
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 27-årige mand, der var eftersøgt af politiet for knivstikkeriet ved Waves tilbage i slutningen af februar, er nu blevet anholdt og skal her til formiddag, fredag, fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Manden har været efterlyst offentligt siden begyndelsen af marts.

arrow Læs også: Politiet om knivstikkeri: Vi ved, hvor vi skal lede

Her skal retten udelukkende tage stilling til, hvor lang tid manden skal varetægtsfængsles, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard. Det skyldes, at manden allerede tilbage i marts blev fremstillet i et grundlovsforhør in absentia, og her besluttede retten, at manden skulle varetægtsfængsles, når han blev fundet.

Den anden formodede gerningsmand, som politiet efterlyste offentligt i forbindelse med knivstikkeriet, er endnu ikke anholdt, og blandt andet derfor vil anklagemyndigheden begære dørlukning ved grundlovsforhøret.

Det var den 23. februar ved middagstid, at en 29-årig mand blev stukket adskillige gange med kniv i ansigtet og på kroppen. Ifølge politiets oplysninger blev offeret taget med ud på parkeringspladsen foran træningscentret i Waves, en tredje mand kom til, og der opstod tumult, hvor den 29-årige blev stukket. Offeret blev kørt på sygehuset og behandlet for overfladiske skader.

arrow Mand stukket med kniv ved træningscenter
23. februar 2019 kl. 16:02 Opdateret: kl. 16:35