20. januar 2019
Børnestafetten er et af de sikre hits ved Stafet For Livet, og med en time mere på programmet får stafetten nu mulighed for også at tilgodese børnene lidt mere.
Børnestafetten er et af de sikre hits ved Stafet For Livet, og med en time mere på programmet får stafetten nu mulighed for også at tilgodese børnene lidt mere.
Foto: Martin Mathiesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24 timers stafet venter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 timers stafet venter
Sydkysten - 14. august 2018 kl. 16:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang kommer Stafet For Livet i Greve til at vare 24 timer, som er det maksimale antal timer, Kræftens Bekæmpelse tillader, og som fra starten har været tanken bag stafetterne, fordi deltagerne i en stafet skal gennemleve et helt døgn, præcis som en kræftpatient gør det med sin sygdom - hver dag.

De første stafetter i Greve blev fastsat til "kun" at vare 22 timer.

- Vi var både lidt nervøse for, om vi kunne fylde alle timerne ud, og om deltagerne ville kunne hold ud så længe, husker stafetformand Gert Ellegaard og peger også på en logistisk udfordring: Bespisningen.

- Ved at lade vores stafet begynde lørdag klokken 13 og slutte søndag klokken 11, "sparede" vi i hvert fald et enkelt måltid, og dermed var vi sikre på, at vi havde tilstrækkelig med kapacitet i madteltet i forhold til efterspørgslen.

Sidste år vovede man imidlertid stafetpelsen lidt og gik op på 23 timer. Det forløb gnidningsløst, så derfor kaster man sig denne gang ud i at forlænge med den sidste time også.

- Det er naturligvis en vis tilfredsstillelse, at vi nu bliver helt regelrette i forhold til retningslinjerne fra Kræftens Bekæmpelse, og samtidig giver den ekstra time os mulighed for at sammensætte et program, som er mindre presset end før, og som kan give os den nødvendige luft i forhold til at kunne improvisere lidt og få plads til også de uventede ting, der altid dukker op. Ydermere lægger vi udvidelsen til sidst, altså om søndagen, så vi også her får lidt mere plads at boltre os på, siger Gert Ellegaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk