14. oktober 2019
En motorcykelbetjent satte efter manden, som havde taget en tur på crosseren i sin frokostpause.
En motorcykelbetjent satte efter manden, som havde taget en tur på crosseren i sin frokostpause.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årig fik taget motocrosser af politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig fik taget motocrosser af politiet
Sydkysten - 21. maj 2019 kl. 12:54
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 22-årig mand blev mandag ved middagstid tilbageholdt af politiet, efter han var kommet kørende på Lillevangsvej med fuld fart og uden styrthjelm på en motocrosser.

Her fik en motorcykelbetjent øje på manden, som dog ikke stoppede, selvom betjenten tændte udrykningssignalet og kørte efter ham.

Ved stadion kørte den 22.årige ind på en cykelsti, hvor han bremsede kraftigt ned og væltede.

I stedet løb han væk, men betjenten indhentede ham og tilbageholdt ham "uden dramatik", som politiet oplyser. Det viste sig, at crosseren holdt på den 22-åriges frederiksbergers arbejdsplads, og at han var kørt en tur i sin frokostpause.

Godt nok havde den 22-årige kørekort til motorcykel, men crosseren var hverken indregistreret eller forsikret.

Derfor tog politiet den med til undersøgelse. Ifølge politiet var crosseren ikke efterlyst, men da den ikke var indregistreret, kan det være svært at finde ud af, om den 22-årige ejer den.

I den seneste tid har der været en del utryghedsskabende kørsel flere steder i Greve, men politiet kan ikke sige, om maskinen, den 22-årige kørte på, også er blevet brugt i den sammenhæng.

- Grunden til, at vi er så opmærksomme på det, er netop på grund af den utryghedsskabende kørsel. Og selvfølgelig hører vi stadig gerne fra borgere, som oplever den slags, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist.

Når undersøgelsen er færdig, bliver den 22-årige i øvrigt indkaldt til afhøring, hvor han også vil blive præsenteret for de forseelser, han skal sigtes for.