20. oktober 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig angrebet og skambidt af løs hund: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig angrebet og skambidt af løs hund: Politiet søger vidner
Sydkysten - 28. september 2021 kl. 00:43
Af AF Søren Schaadt Larsensoeren.larsen@sn.dk

En 14-årig dreng blev søndag aften bidt af en hund ved Strandgårdsskolen i Ishøj. Københavns Vestegns Politi oplyser, at de har modtaget en anmeldelse søndag aften klokken 18.53.

Politiet oplyser, drengen blev i ambulance kørt til Hvidovre Hospital efter han var blevet bidt flere gange i armen og benet af en hund.

Politiet talte efterfølgende med drengen på hospitalet, hvor han kunne fortælle, at han var blevet angrebet af hunden, da han gik på en sti ved Strandgårdsskolen.

Ifølge politiet kunne han ikke give mange oplysninger om hunden og politiet oplyser derfor, at de ikke kender race eller størrelse på hånden - kun at den muligvis var grå eller sort. Drengen oplyste samtidig politiet om, at der formentligt ikke var nogen ejer til stede.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner i sagen.

På Facebook, i gruppen Vores Ishøj, har sagen fået en del opmærksomhed, og her skriver trådstarteren, at drengen fik hjælp umiddelbart efter overfaldet, samt at det skulle være en pitbull, der bed. Politiet kan dog ikke bekræfte dette.

På Facebook beskrives det samtidig, at drengen kom slemt til skade og efterfølgende var i chok. Personen, der skrev i gruppen, oplyser, at han mødte drengen kort efter hunden havde overfaldet drengen - og han har derfor ikke set episoden.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?