21. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 13-årig dreng slået ved Waves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13-årig dreng slået ved Waves
Sydkysten - 12. april 2019 kl. 15:12
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 13-årig dreng blev torsdag eftermiddag overfaldet i en tunnel ved Lidl ved indkøbscentret Waves i Hundige. Her var han sammen med en gruppe veninder kommet cyklende, og en gruppe lidt ældre teenagere, der ifølge politiet stod og hang ud i tunnellen, råbte til ham. Den efterfølgende ordveksling endte med, at én af de lidt ældre teenagere overfaldt den 13-årige og gav ham knytnæveslag i baghovedet.

Det var en af pigerne, som drengen fulgtes med, som ringede til politiet, der straks sendte patruljer ud for at lede efter gerningsmanden. Han bliver af politiet beskrevet som mellemøstlig af udseende, 175 centimeter, almindelig af bygning og iført grå hættetrøje og sort halsedisse, som var trukket op over ansigtet.

Gerningsmanden blev dog ikke fundet af politiet, og derfor hører lokalpolitiet i Køge, som kan kontaktes på tlf. 114, gerne fra vidner til overfaldet.

Ifølge politiet er der ikke noget, der tyder på, at offeret kendte gerningsmanden eller andre fra gruppen. Drengen kom i øvrigt ikke til skade i en grad, der krævede akut behandling, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

- Alligevel er det noget, vi ser med stor alvor på. Det er utryghedsskabende, at man bare kommer og har et ærinde i Waves og så bliver overfaldet som et lyn fra en klar himmel, siger Martin Bjerregaard.

Pigen kontaktede i øvrigt politiet ved at ringe 114, og det var godt, lyder det fra Martin Bjerregaard. I en sådan situation er det dog også helt i orden at ringe 112, for selvom volden er overstået, kan politiet så komme hurtigt til stedet og dermed have en større chance for at fange gerningsmændene, mener Martin Bjerregaard.