26. august 2019
Der er høstmarked i Vallensbæk den 25. august, og man kan stadig nå at leje en stadeplads.
Der er høstmarked i Vallensbæk den 25. august, og man kan stadig nå at leje en stadeplads.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 år med Høstmarked ved Vallensbæk Sognegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 år med Høstmarked ved Vallensbæk Sognegård
Sydkysten - 19. august 2018 kl. 12:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 25. august kl. 9 - 15 omdannes området omkring sognegården for tiende gang til en hyggelig festplads med ca 100 kræmmer- og loppeboder.

Her sælges spændende ting og sager fra loftet, kælderen og andre steder. Herudover vil der være hjemmelavede vafler, pickles, marmelade, rødbeder, juice og småkager til salg. I anledning af tiårs-jubilæet er der musik, slushice og auktion.

Indendørs holder caféen åbent med frikadelle- og flæskestegssandwich, kager og drikkevarer til rimelige priser. Kig forbi og gør et godt kup, få en snak med de frivillige, som står bag arrangementet eller snup en kop kaffe.

Høstmarkedet afholdes af menighedsplejen for at skabe overskud til gode formål. Udover at uddele julekurve til økonomisk trængte familier bruges overskuddet fra både høst- og julemarked til fordel for menigheden i Vallensbæk.

Der er i øvrigt fortsat ledige stadepladser, hvis man har lyst til at være kræmmer for en dag. Prisen er 100 kr. for en stade på 1x2 m. Borde forefindes. Stole medbringes selv. Inger Andersen kan kontaktes på telefon 2835 1953 eller mail ingerm.andersen1@gmail.com