15. maj 2021
De tilbageværende pensionærer på ridecentret får mulighed for lavere takster. Arkivfoto
De tilbageværende pensionærer på ridecentret får mulighed for lavere takster. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Klap nu lige hesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Klap nu lige hesten
Sydkysten - 18. juni 2020 kl. 11:42
Af Søren Schaadt Larsen

Selv om kommunalbestyrelsen for nyligt smed samtlige lejere ud af Vallensbæk Ridecenter, og de sidste opsagte pensionærer endnu ikke har forladt ridecentret, diskuterede kommunalbestyrelsen nye takster for de 17 pensionærerne, som har fået lov at blive tilbage.

For selv om kommunalbestyrelsen forklarede, at årsagen til, at Ridecentret skulle laves om til Rideakademi, var underskud på pensionærerne, får de 17 pensionærer, som har fået lov at blive, nu mulighed for at slippe 500 kroner billigere per måned, hvis de selv muger ud. Derfor var der naturligt nok et par undrende kommentarer fra bestyrelsens medlemmer:

- Skal vi ikke lige klappe hesten. Vent med at give nedsættelser, til vi ved, hvordan det går derude, lød det fra Kenneth Kristensen Berth (DF).

- Vi undrer os lidt over, at vi skal støtte en sag, hvor vi giver lavere takster. Skal vi så igen til efteråret give en halv million ekstra... Burde vi ikke vente, med at tage den beslutning om taksterne, lød det fra Søren Wiborg (S).

- Det er et ønske fra pensionærerne om, at vi ændrede taksterne. Bevæggrunden er, at det bliver lettere at få til at passe med arbejdstiden, lød det fra Morten Schou Jørgensen (K).

Sagen blev vedtaget og i sagsfremstillingen står der, at de eventuelle mindreudgifter bliver taget fra vikarbudgettet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?