11. maj 2021
Ali Güvercin er Radikale Venstres spidskandidat. Privatfoto
Ali Güvercin er Radikale Venstres spidskandidat. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Jeg går benhårdt efter borgmesterposten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Jeg går benhårdt efter borgmesterposten
Sydkysten - 03. maj 2021 kl. 13:29

ISHØJ: Radikale Venstre stiller op ved kommunalvalget i Ishøj. Det oplyser partiets spidskandidat, Ali Güvercin.

- Jeg stiller op som spidskandidat for Radikale Venstre og går benhårdt efter borgmesterposten, nå Ok måske er det 30-40 år siden, at de radikale senest har haft en plads i byrådet, men drømme er det stof vi er gjort af. En plads eller to til Radikale, vil helt klart også være en bedrift. Der er brug for radikale stemmer og radikalt værdisæt i det fortsatte arbejde for Ishøjs fremtid, forklarer borgmesterkandidaten.

Han fortæller, at Ishøj er traditionelt en "rød" by og Socialdemokratiet er normalt det største parti:

- Hvis vi kigger på Ishøj og på hvor vi står som by i dag, så kan vi konstatere at der er mange forbedringsområder. Vi ligger som nogle af de dårligste på sundhed (vi har stort antal med sygdom, overvægt og andre problemer). Børn unge (herunder skoler, vi er dem der klarer sig dårligst på skoleområdet af alle nabokommunerne). Befolkning, Sport og Kultur (vi har landet laveste valgdeltagelse, vi har lavest antal foreninger, vi har stort anmeldelse af vold, tyveri og indbrud. Herunder et vedvarende problem med bilbrande), forklarer Ali Güvercin.

Derudover peger han på flere andre punkter, hvor han mener, kommunen halter efter:

- Økonomi (vi har nogle af det dårligste økonomistyringer i landet). Teknik og Miljø (næsten ingen nævneværdig byfornyelser udført, dårlig ledelse af internet og tv). Generelt kommunikation. Hvad der kommer ud af byrådet og kommunen, kommer ikke helt ud til alle borgere, så folk bruger private Facebook grupper som public service. Samtidig så har jeg som borger aldrig set nogle politikere på de fælles sociale medier indtil nu, hvor valget er rundt om hjørnet, forklarer Ali Güvercin.

Han fortsætter:
- Mange af de nævnte problemområder har været dårlige i årevis. Men for at være lidt fair for os selv, så ligger Ishøj på vestegnen og ikke i Nordsjælland og derfor ikke den eneste kommune med lignende udfordringer. Men vi fra Radikale Venstre vil gerne komme ind og give en hånd som ny indsprøjtning. Og mange af de emner vil vi gerne tage op i vores fælles debat på facebook-side "Fremtidens Ishøj", som vi driver med Enhedslisten og SF.

/Schaadt

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?