16. december 2017
Det kræver investeringer i både tid og udstyr at gennemføre en 10-dobbelt ironman, men for Martin Qvist er det det hele værd, når man udfordrer sig selv. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det kræver investeringer i både tid og udstyr at gennemføre en 10-dobbelt ironman, men for Martin Qvist er det det hele værd, når man udfordrer sig selv. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det gælder om ikke at give op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det gælder om ikke at give op
Sydkysten - 23. september 2017 kl. 08:00
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

38 kilometers svømning, 1800 kilometers cykling og 420 kilometers løb. Det kan lyde som det, en gennemsnitsdansker tilbagelægger på flere år, men sådan er det ikke for Greve-borgeren Martin Qvist.

Han brugte nemlig blot 10 dage på at svømme, cykle og løbe de mange kilometer, da han for nylig som den blot tredje dansker nogensinde stillede op i 'Swissultra', hvor man hver dag skulle gennemføre en ironman. Det kan lyde som en vanvittig idé for nogle, men for Martin Qvist handler det om at kaste sig ud i nye udfordringer.

- Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, og jeg har tidligere gennemføre en dobbelt og tredobbelt ironman. Det kræver lidt, men det er også fedt, siger Martin Qvist, der til daglig er ejendomsmægler.

Han forklarer, at han brugte over 12 timer på at gennemføre ironmanen hver dag, og det var nok til at snuppe en imponerende andenplads i det samlede klassement med over 20 timer op til førstepladsen og endnu flere ned til nummer tre. Martin lavede en klassisk fejl den første dag. Her løb han for hurtigt, og det kunne han efterfølgende mærke. Fra dag fem gik det fremad, og der kunne han ikke længere mærke smerten. Med de mange kilometers og timers motion hver dag fristes man til at tro, at Martin efterfølgende var helt smadret, men det var slet ikke tilfældet.

Læs hele historien i DAGBLADET i dag og i næste udgave af Sydkysten.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk