16. oktober 2021
Lennart Hartmann Nielsen er partiets spidskandidat.
Lennart Hartmann Nielsen er partiets spidskandidat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre stiller med 10 kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre stiller med 10 kandidater
Sydkysten kommunalvalg - 28. juli 2017 kl. 12:41

Lennart Hartmann Nielsen er partiets spidskandidat og Ole Beckmann er partilistens nr. 2. De har begge repræsenteret partiet i Ishøj Byråd, henholdsvis siden 2004 og 1994.

- For Venstre i Ishøj er det vigtigt, at der fokuseres på samarbejdet i byrådet, at der altid arbejdes intenst på at opnå de bedste løsninger for borgerne, at der tænkes i helheder, og at de vedtagne beslutninger er fremtidssikrede, således at det ikke blot er det politiske ét-partis løsninger, der ser dagens lys. Ved at anvende "god og sund fornuft" opnås de økonomiske mest fordelagtige og holdbare løsninger, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Venstre i Ishøj stiller foreløbigt med 10 kandidater til KV17, der hver især repræsenterer en bred vifte af uddannelses-, erhvervs- og livserfaring.

- Som formand for Venstre i Ishøj er jeg glad for at repræsentere en gruppe af kandidater, der både har mange store visioner for Venstre, men som også vil kæmpe for de rigtige løsninger på byens udfordringer, siger Venstres lokale formand, Pia Skourup, i pressemeddelelsen.

De 10 kandidater er:
1. Lennart Hartmann Nielsen

2. Ole Beckmann
3. Pia Skourup

4. Tina Nielsen
5. Birgit Kampp

6. Knud Holmen
7. Kjeld Neumann

8. Hanne Nielsen
9. Flemming Gylling

10. Kjeld Haick

Rejser du til udlandet i år?